VENUS VERSA

Last van stress, nekklachten, schouderklachten, pijn in rug, hoofdpijn, vocht in de benen, celullite, slappe huid of vetophopingen waar u maar niet van af komt??

Voor elke klacht een passende behandeling. Kom langs voor een therapeutische massage, VENUS VERSA MP2 of ICOONE  behandeling bij onze massage therapeut / body rejuvenation specialist Tomo in onze BODY & SKIN CLINIC in Leeuwarden.  

Veel mensen hebben last van overtollig vet op plekken waar het vet niet weggaat door middel van een dieet en/of fysieke inspanningen. In zulke gevallen gaat men op zoek naar andere manieren om vet weg te laten halen.

Venus Freeze ('freeze the time', dit is geen vetbevriezing) is hét 2-in-1 systeem op het gebied van non-invasieve huidverbetering. Naast het huid verstevigende en huid verjongende effect van de behandeling kunnen wij met de Venus Freeze Plus ook werken aan de verkleining van de vetcellen op het lichaam. Hierdoor kan ook cellulite op de buik, benen en billen heel goed behandeld worden. Maar ook als ondersteuning bij het afvallen en om de contourvormen van het lichaam te verbeteren, is het systeem effectief in te zetten.

Wat de Venus Freeze Plus uniek maakt ten opzichte van andere apparatuur op basis van RadioFrequentie, is dat het Multipolaire RF combineert met Magnetische Pulsen. De RadioFrequentie zorgt voor de warmte wat resulteert in een directe verstrakking van de huid. De Magnetische Pulsen geven het lange termijn effect: de aanmaak van gezonde nieuwe bloedvaatjes en fibroblasten, de collageenfabriekjes in je huid. En dit is uniek! Daarnaast werken we met de elektrode van de Venus Freeze Plus door de warmte van de RadioFrequentie op de vetcellen. Het uiteindelijke resultaat is pas na ongeveer een half jaar zichtbaar. Dit heeft alles te maken met de aanmaak van de nieuwe fibroblasten en bloedvaatjes, waar enige tijd overheen gaat.

Gemiddeld bestaat een kuur voor het lichaam uit 10 tot 12 behandelingen. Daarna iedere 2 tot 3 maanden een onderhoudsbehandeling.

  •  'kipfilets' aan de bovenarmen
  • cellulites
  • slappe buik
  • rolletjes boven uw bh
  •  love handles

Het is zeer belangrijk voor de behandeling genoeg water te drinken!